Fagspecialister (GL)


Overlæge i psykiatri Henrik Rindom

Overlæge i psykiatri Henrik Rindom har ansvaret for den psykiatriske behandling i Projekt A-Holdet. Misbrugsproblemer har igennem hele Henriks lægelige karriere været hans store interesse og arbejdsfelt. I en kort overgang var han ansat som overlæge i narkobehandlingen, men beskæftiger sig i dag dels med alkoholmisbrug dels med de helt unges misbrug. Han er forfatter til bogen ”Ecstasy” fra forlaget Alinia og ”Rusmidlernes Biologi” udgivet af Sundhedsstyrelsen.

Jeg har siden 2009 brugt Henrik Rindom som psykiatrisk konsulent og har desuden samarbejdet med Henrik omkring VISO-opgaver.

Psykoterapeut Pia Reumert Wied

Den eksterne supervision varetages bl.a. af psykoterapeut Pia Reumert Wied (www.passus.dk).  Pia Reumert Wied er en overordentlig kompetent psykoterapeut, som jeg som behandlingsleder i Den Matrikelløse Døgninstitution har brugt til supervision af samtlige medarbejdere i fire år. Pia har sammen med Eva Hildebrandt m.fl. været medstifter af Gråbrødre Instituttet, hvor hun i årenes løb har uddannet talrige psykoterapeuter. Hun arbejder i dag med individuelle terapeutiske forløb og supervision af forskellige fag- og personalegrupper.