Kursus i PDA

November 2021

Med støtte fra SL´s Initiativpulje har A-holdets medarbejdere deltaget i et spændende kursus om kravafvisende adfærd (PDA), som ofte ses hos de børn med autisme, som er et af A-holdets specialer. Det var en af A-holdets medarbejdere, som uden ledelsens vidende søgte og fik bevilget 10.000 kr. til et fagligt arrangement! (Læs mere)

Familiebehandlere søges

Siden starten i 2013 har A-holdet oplevet en stærkt stigende interesse for alternativer til anbringelser i form af intensiv familiebehandling i familiernes eget hjem. Vi har netop ansat en socialrådgiver og familieterapeut og søger nu erfarne medarbejdere til familiebehandling. Dels på fuld tid og dels på deltid (12-15 timer om ugen). Læs stillingsopslaget: Familiebehandlere søges.

Send evt. Suzzie en privat besked (suzzie@projekt-a-holdet.dk) for nærmere information.

Certificering i Den neuroaffektive analyse

Juli 2020

Efter et år med 13 dages træning er Suzzie blevet certificeret i Den neuroaffektive analyse.13-dages træningen giver et grundigt kendskab til neuroaffektiv udviklingspsykologi bl.a. gennem de neuroaffektive kompasser og den neuroaffektive analysemodel, med henblik på at vurdere følelsesmæssige kompetenceniveauer og derigennem skabe målrettede interventioner.

Formålet er at træne deltagerne til at foretage en systematisk vurdering af følelsesmæssige kompetencer og skabe interventionsplaner til nærmeste udviklingszone ud fra den neuroaffektive kompasmodel og den neuroaffektive analysemodel. Træningen slutter med en dags certificering i den neuroaffektive analyse.