Udtalelser fra kursister

Alice på 23 år udtaler:

Jeg fik en ro i kroppen via kurset, fik mere forståelse for mig selv og andre! Men bedst mig selv at jeg skal lære at komme ned i gear og ikke frygte det jeg ikke ved så meget om, men skal være nysgerrig og tro på mig selv! Bruger teknikker vi lærte fx at tænke på mig selv, tænke at det okay at søge hjælp og er nu i uddannelse… Er stadig nervøs, men er ikke så bange for at det går galt som jeg var inden kursuset.

Marianne på 23 år udtaler:

Jeg startede i August, med henblik på at blive uddannelses parat og starte i skole 1. Januar 2016. Kurset levede 100% op til mine forventninger, jeg var lidt skeptisk i starten, men jeg blev overrasket over hvor godt et kursus det var! Man lærer sig selv at kende på et helt nyt niveau, og arbejder med sig selv samtidigt! Det var skræmmende at starte ud med helt nye mennesker, man slet ikke kender, men jo længere i forløbet man kommer, jo mere kommer man til at holde af de mennesker man går sammen med, og får skabt nye relationer, på en helt unik måde jeg aldrig havde oplevet før.

Kurset bestod af og gå rundt om kernen med de forskellige ting indenfor diagnoser, psykiatrien, og få en masse værktøjer. Fantastisk kursus! Og det var det første jeg gennemførte med næsten 100% i fremmøde. Før kurset kunne jeg ikke overskue hverken at begynde i skole, eller bare overveje en praktik! Nu har jeg et fuldtidsjob på 37 timer i en bager. Og det troede jeg bestemt aldrig jeg ville kunne starte ud med; og det er jeg positivt overrasket over. Jeg mener selv, at kurset har størstedelen i, at jeg nu kan have et arbejde (f.eks.) og starte i skole. Nogle gange slår jeg op i min Logbog, hvis jeg glemmer noget om, hvad vi har lært, om os selv og selve psykiatrien og tænker “Hmm, nå ja. Det var derfor” Eller “Nå ja, det var sådan jeg skulle gøre” .

Selvfølgelig er det individuelt hvad man selv får ud af kurset, men jeg fik 100% mere ud af det, end jeg fik ud af gruppe terapi, eller ene terapi i psykiatrien!

Lea på 27 år udtaler:

Først og fremmest vil jeg sige at DU (Suzzie) var hovedgrunden til, at jeg fastholdt at komme hver tirsdag. Din måde at gennemskue os alle sammen på og din omsorg for os var absolut med til at jeg fik mod på at se, om resten af verden mon også var sådan. Sammenholdet og venskaberne, der kom ud af det, har også gjort meget. Det har givet yderligere støtte og mod på at hænge i. Jeg vil også understrege at Pernilles mindfulness har betydet enormt meget for mig personligt. Jeg bruger det i hverdagene og er rigtig glad for det.

Indholdet i det hele taget har jeg været rigtig tilfreds med. Vi kom rundt på alle emner og sygdomme, og vi fik indsigt i, hvad det betyder det forskellige. Det har også været et meget vigtigt værktøj. Vores mad dage var et hit og et godt “ryste sammen” arrangement.

Uden kurset var jeg aldrig kommet så langt. Jeg har lært meget og har fået en masse nye måder at håndtere forskellige situationer på. Jeg har været og er stadig så enormt glad for den tid jeg havde hos jer.