Udtalelser fra kursister

Pernille og Klaus har deltaget i et kompetenceudviklingsforløb over 6 måneder på 12 x 3 timer.

Pernille Dam, Mentor & Coach i Jobcenter Lyngby-Taarbæk Kommune udtaler:

Hos Suzzie har det været muligt at få tilrettelagt et personligt opkvalificerende kompetence forløb. Samtlige udvalgte fagområder er seriøst blevet gennemgået med et touch af supervision og supplerende materiale. Uddannelsesmodulerne har været fyldt med faglig kraft og berigende saft samt givet substans til et fremadrettet uddybende selvstudie. Suzzie har med munterhed, usædvanlig hjertevarme, livserfaring, ansvarlighed og stort engagement planlagt undervisningen step by step. Jeg føler mig solidt rustet, bekræftet, inspireret og dygtiggjort efter dette intense uddannelsesforløb hos Suzzie. Det har i månedsvis været ugens højdepunkt, at blive fyldt med viden og dybere forståelse – med indsigt som giver et større og stærkere fundament, når jeg i mit arbejde konfronteres med menneskers svære livsomstændigheder, personlige issues og mentale udfordringer. 

Claus Carlsen, Mentor & Coach i Jobcenter Lyngby-Taarbæk Kommune udtaler:

Er du sunshine hvor har jeg lært meget på de 6 måneder jeg var på kursus i Terapiklinikken – og det kan bruges i min hverdag, som mentor for unge mennesker i et jobcenter.

Jeg oplevede kurset som meget bredt, hvilket min kollega og jeg selv havde ønsket, meget intensivt.

Vi fik introduktion til store mængder viden og forskning indenfor anvendt psykologi, psykiatri, diagnoser, neurologi og neuropsykologi.

Samtidig oplevede jeg at det kunne knyttes til erfaring og hverdagspraksis, både ved at vi fik opgaver og udviklede egne værktøjer og fordi underviserens erfaringer med terapeutisk arbejde i praksis, hele tiden baserede den teoretiske undervisning med eksempler.

Eksempler der synliggjorde hvordan arbejde med mennesker, følelser, lidelser, håb, drømme og resourcer kan sættes i spil, på måder der kan gøre mennesker med store psykiske og mentale lidelser i stand til at komme videre i livet, med en målrettet professionel og vedholdende hjælp.

Et virkeligt super kursus, som gav værktøjer, der kunne anvendes øjeblikkeligt og skabte resultater.

Yderligere har det for mit vedkommende været genstand for meget ny inspiration.