Born for love

Dr. Bruce Perry: Født til kærlighed (Born for love) – Hvorfor er empati essentielt og truet ?
Har du interesse for neurobiologi og hjernens udvikling – og ser det som en nødvendighed at være opmærksom på udviklingen af empatien – så er denne video et must. Denne video er Dr. Bruce Perry’s præsentation ved konferencen ”Nationale Behavioral Health s 2014” som blev offentliggjort d. 15/05/2014.

Fra fødslen søger vi intime forbindelser, som er gjort mulig ved empati – evnen til at elske og at dele andres følelser. I filmen gennemgås videnskabelige og historiske eksempler på, hvordan empati udvikler sig, hvorfor det er afgørende for vores udvikling, og hvordan den moderne verden truer empatien. Hvordan medfølelse ligger til grund for kvaliteter, der gør samfundet arbejde, og hvordan vanskeligheder forbundet med empati er nøglefaktorer i sociale problemer, psykisk sygdom og endda fysisk sundhed.

Lær, hvordan de seneste teknologiske ændringer, børneopdragelse i praksis, uddannelse og livsstil påvirker et barns forståelse af den menneskelige kontakt og dybe relationer, grundlaget for empati og en omsorgsfuld, sundt samfund. Samt praktiske ideer til at bekæmpe de negative påvirkninger af det moderne liv og fremme social forandring.